Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Την Παρασκευή συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Το νέο γραμματέα της, που θα αντικαταστήσει τον απελθόντα, Λευτέρη Ζαγορίτη, θα εκλέξει η νέα Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας το πρωί της Παρασκευής, οπότε συνεδριάζει για πρώτη φορά. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, χαρακτήρισε “επιτυχή” την έκβαση του 8ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας πως αυτό “έδειξε πάνω και πριν από όλα ότι όλοι οι νεοδημοκράτες είναι συσπειρωμένοι γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά”. Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ερχόμενης Παρασκευής, θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας, αλλά και τα μέλη της 15μελούς Εκτελεστικής Γραμματείας, που αντικαθιστά το Πολιτικό Συμβούλιο. Για την ακρίβεια, θα εκλεγούν τα 7 μέλη της, αφού άλλα 7 είναι διορισμένα ex officio επειδή έχουν θεσμική θέση στο κόμμα (εκπρόσωπος Τύπου, Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κ.α.). Ο 15ος είναι ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.



“Η ΝΔ ανανεώνεται και ανασυγκροτείται”


Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση της Ρηγίλλης για το Συνέδριο, λέγοντας ότι “η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά ανανεώνεται και ανασυγκροτείται. Και είναι έτοιμη να υποδείξει διέξοδο στα αδιέξοδα, που έχει δημιουργήσει στον τόπο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ”.



“Όχι” στο Ασφαλιστικό


Όπως είχε προαναγγείλει το
newstime.gr, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε σήμερα με επίσημο τρόπο ότι “η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει όχι επί της αρχής, αλλά  θα στηρίξει ορισμένα άρθρα του Ασφαλιστικού, που θεωρούμε ότι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση”. “Ψηφίζουμε «όχι» επί της αρχής, γιατί η κυβέρνηση, ενώ υποβάλλει σε αιματηρές θυσίες τον Ελληνικό Λαό,  δεν δημιουργεί ένα σύστημα κοινωνικής ασφάλισης που είναι βιώσιμο. Πρόκειται, δηλαδή, για θυσίες χωρίς αντίκρισμα”, πρόσθεσε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Δημόσιος διάλογος για την τρομοκρατία


Κατά τα λοιπά, ο πορτ παρόλ της Ρηγίλλης, αναφερόμενος στο δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κάλεσε όλα τα κόμματα σε δημόσιο διάλογο για την τρομοκρατία. “Θέλουμε να καλέσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα, όλους τους πολιτικούς φορείς, να συμμετάσχουν σε ένα δημόσιο διάλογο, για να αξιολογήσουμε, και πάλι, τα μέτρα ασφαλείας, που εφαρμόζονται στον τόπο μας, σε όλους τους τομείς και να αλλάξουμε τα μέτρα αυτά, εκεί που πρέπει να αλλάξουν”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας ότι “η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε ένα τόσο κρίσιμο και φλέγον ζήτημα, θα κάνει αυστηρή κριτική, εκεί που χρειάζεται, αλλά θα στηρίξει, από την άλλη πλευρά, όλες εκείνες τις πολιτικές και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ή άλλων φορέων, που θα κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση”.


“Δεν μπορεί να γίνει σεβαστό και αποδεκτό από το κοινωνικό σύνολο είναι οι αποκλεισμοί και οι καταλήψεις”, τόνισε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφορικά με την πρόθεση δύο σωματείων της ΠΝΟ να ξανακλείσουν αύριο το λιμάνι του Πειραιά. “Το να αυτοκτονεί η Ελλάδα, με τέτοιου είδους καταλήψεις και αποκλεισμούς, είναι κάτι που δεν μπορεί να μας αφήνει, πλέον, αδιάφορους”, είπε, απευθύνοντας έκκληση προς πολιτικά κόμματα, φορείς και συνδικάτα να μη συνεχίσουν τέτοιες πρακτικές. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου