Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Προσωπική αποδοκιμασία οι αυθόρμητες αποδοκιμασίες προς τον πρωθυπουργό από τους θεατές του Ηρωδείου, αλλά και τα γιουχαΐσματα που εισέπραξε...

Προσωπική αποδοκιμασίαΟι αυθόρμητες αποδοκιμασίες προς τον πρωθυπουργό από τους θεατές του Ηρωδείου, αλλά και τα γιουχαΐσματα που εισέπραξε από απλούς πολίτες κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τρίπολη έσπειραν πανικό στο Μαξίμου και το Καστρί, καθώς ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου διαπίστωσε εμπράκτως ότι η κλιμακούμενη λαϊκή οργή τον αγγίζει πλέον προσωπικά. Ενα γεγονός για το οποίο κανείς δεν μπορεί -και δεν πρέπει- να επιχαίρει. Η ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ των οικονομικών, δημοσιονομικών, φορολογικών μέτρων, που φέρνουν την Ελλάδα σε βαθιά ύφεση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο κόσμος αισθάνεται ήδη τις δραματικές επιπτώσεις στην τσέπη και την καθημερινότητά του, οδηγεί, αναπόφευκτα, σε μια προϊούσα κοινωνική έκρηξη με ανεξέλεγκτες διαστάσεις, από την οποία δεν μένει πλέον στο απυρόβλητο ο πρωθυπουργός.
Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ επικοινωνιακή αποσόβηση από το Μαξίμου της αποτύπωσης της σκληρής για τον κ. Παπανδρέου πραγματικότητας στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, αλλά και στα δημοφιλή blogs, μπορεί να πέτυχε να μην πληγεί άμεσα το προφίλ του πρωθυπουργού, είναι βέβαιο, όμως, ότι, εφόσον τα περιστατικά αυτά πυκνώσουν, κανείς δεν θα είναι σε θέση να αποτρέψει την προβολή των εικόνων με τις εναντίον του αποδοκιμασίες.
ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ να αλλάξει το κλίμα και να επηρεαστεί θετικά η κοινή γνώμη με έναν επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης δεν μπορούν να διασώσουν, ωστόσο, τον πρωθυπουργό, καθώς η λαϊκή οργή δεν περιορίζεται πια κατά των αρμόδιων υπουργών, αλλά και κατά της προηγούμενης κυβέρνησης, στην οποία ο κ. Παπανδρέου επιχείρησε να επιρρίψει αποκλειστικά τις ευθύνες για την κατάσταση της οικονομίας. Αντίθετα, είναι σαφές, και το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος, ότι καταλαμβάνει κεντρική θέση στο «κάδρο» των υπευθύνων για την επιβολή των πρωτοφανών για την Ελλάδα μέτρων.
Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ απαξίωση της κυβέρνησης, αλλά και των πολιτικών, στα μάτια των πολιτών μετατρέπεται, σταδιακά, και σε προσωπική αποδοκιμασία του πρωθυπουργού, κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος βλέπει ότι αρχίζουν να διαμορφώνονται νέες συνθήκες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας με τη σταδιακή μεταστροφή της κοινής γνώμης.
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου