Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ο Φασούλας θέλει να «δραπετεύσει»...

... και να γίνει Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ το οποίο λοιδορούσε. Αφού έσωσε τον Πειραιά, θέλει να σώσει και την Αττική!

Του Αναγνώστη Κοντάκη

Σάλο και κατακραυγή προκάλεσε στον Πειραιά η είδηση ότι ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας -που βρίσκεται στον «πάτο» των δημοσκοπήσεων και σίγουρα χάνει το δήμο Πειραιά- κατέθεσε αίτηση στο ΠΑΣΟΚ για να γίνει Περιφερειάρχης Αττικής… να πάρει δηλαδή και προαγωγή σε αναγνώριση, προφανώς, της μεγάλη αποτυχίας του στο δήμο!
Το απύθμενο θράσος του Παναγιώτη Φασούλα, άφησε άφωνα τα στελέχη της Ιπποκράτους, που έχουν...
 στα χέρια τους τις δημοσκοπήσεις στις οποίες ο δήμαρχος Πειραιά μετά βίας προσεγγίζει το 15% στις προτιμήσεις των Πειραιωτών, όταν πριν τέσσερα χρόνια κέρδισε με 46%!
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει από τις εταιρίες RASS, KAPPA RESEARCH, GPO και METRON ANALYSIS (για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ), ο Παναγιώτης Φασούλας… βυθίζεται αύτανδρος με αρνητικές γνώμες 80%!
Ο δήμαρχος Πειραιά όμως, λειτουργώντας εγωιστικά και μη μπορώντας να αποδεχθεί την αποτυχία του και να φύγει αξιοπρεπώς, επέλεξε -με παιδιάστικο τρόπο- την παλαιοκομματική μέθοδο του αντιπερισπασμού, να πιέσει δηλαδή, μήπως και διασωθεί, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να χειροτερέψει τα πράγματα γύρω από το πρόσωπό του και να στρέψει εναντίον του ακόμα και τους μετριοπαθείς που έλεγαν «να του χρυσώσουμε το χάπι, να τον πάμε σε μια άλλη θέση για να φύγει από το δήμο».
Εκτός των άλλων, στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ξύπνησαν και οι μνήμες της εσωκομματικής διαπάλης, όταν ο Παναγιώτης Φασούλας αποκαλούσε τον Γιώργο Παπανδρέου «Μακιαβέλι», και πρόσωπο «που θα συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ οδηγώντας σε ήττες»!
Τελικά, είναι τέτοιος ο πολιτικός ξεπεσμός, η αναξιοπρέπεια και η εξουσιολαγνεία, που τώρα ο Παναγιώτης Φασούλας -του οποίου η δημοτική παράταξη έχει διαλυθεί- αφού έσωσε τον Πειραιά… αλλάζοντάς του τα φώτα, θέλει να σώσει και ολόκληρη την Αττική.
Σημεία των καιρών… 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου