Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ελενα Ράπτη προς Γ. Παπακωνσταντίνου: Ντροπή σου!

Η Ελενα Ράπτη χειρίζεται με την ίδια άνεση θέματα διπλωματίας και οικονομίας. Παρόλο που η Ρηγίλλης δεν αξιοποιεί τις παρεμβάσεις της στα θέματα υψηλής πολιτικής, η ίδια κατά καιρούς διατυπώνει τις θέσεις της ελεύθερα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, διαμορφώνοντας αργά αλλά σταθερά το προφίλ μίας πολιτικού που έχει άποψη για όλα και την επιθυμία να ανακατεύεται σε όλα, χωρίς απαραιτήτως να έχει κάτι σοβαρό να πει.
Σχεδόν είκοσι μέρες μετά την τελευταία της δημόσια παρέμβαση, με την οποία είχε ψέξει τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ.Ερντογάν, η βουλευτής της ΝΔ Ελενα
Ράπτη επιχειρεί να αφήσει το ίχνος της, αντιπολιτευόμενη την κυβερνητική διαχείριση της οικονομικής κρίσης. Στέλνοντας σαφές μήνυμα στον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, έκανε την εξής βαρυσήμαντη καταγγελία-αποκάλυψη: «Την ώρα που πρέπει να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης για να αυξήσουμε τα δημόσια έσοδα, το οικονομικό επιτελείο επιμένει στην εισπρακτική του επιδρομή στα εισοδήματα των πολιτών. Μέτρα επί μέτρων, καθημερινές αντιπαραθέσεις Υπουργών για την ορθότητα των πολιτικών, διγλωσσία και σύγχυση για τις υποχρεώσεις του μνημονίου συνεννόησης, ατολμία και καθυστέρηση στις αποφάσεις. Η Κυβέρνηση διαχειρίζεται μια κρίση αυτοσχεδιάζοντας, αποδεικνύοντας πως ποτέ δεν είχε σχέδιο για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου