Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Η «διαπλοκή»… ζει και βασιλεύει!

Μαθαίνουμε εξ εγκύρων πηγών ότι προβεβλημένο κυβερνητικό στέλεχος (εντελώς πρωτοκλασάτο, αν μας αντιλαμβάνεστε) έκανε προ ημερών απευθείας παρέμβαση στη διοίκηση μεγάλου οργανισμού, υπέρ των συμφερόντων συγκεκριμένου -και πασίγνωστου- «μεγαλοπρομηθευτή».
Η παρέμβαση ήταν όσο ευθεία μπορείτε να φανταστείτε, ενώ κατόπιν δύο ημερών ακολούθησε και τηλεφώνημα του ενδιαφερομένου, μην τυχόν και… ξεχαστεί το πράγμα, παρά την παρέμβαση του «ντουλαπά» (σ.σ. εκ του επίκαιρου… cabinet man).

Μιλάμε για δουλειά πολύ μεγάλου ύψους, από αυτές που έχουν κάνει τον κόσμο να φωνάζει… «φέρτε πίσω τα κλεμμένα».

Λεπτομέρεια: Η διοίκηση φέρεται εν συνεχεία να ενημέρωσε περί της παρέμβασης τον προϊστάμενό της υπουργό, ο οποίος εμφανίστηκε μεν να «σοκάρεται», πλην όμως δεν γνωρίζουμε αν είχε τα κότσια να πάει το θέμα παραπέρα.

Υ.Γ.: Ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει όταν γράφουμε χωρίς ονόματα. Για να μπουν όμως σε αυτήν τη φάση ονόματα θα πρέπει να «ματώσει» αρκετός κόσμος και δεν χρειάζεται - προς το παρόν.

Την προειδοποίηση τη λαμβάνουν κι έτσι οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Ας ξέρουν ότι βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού κι αν συνεχίσουν αυτό το βιολί, αγνοώντας τη λαϊκή αγανάκτηση, θα βρεθούν προ εκπλήξεως.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου