Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Σκληραίνει η κόντρα Παπανδρεόυ - Σαμαρά

Η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στην οικονομία της παρακμής και των άνομων συμφερόντων τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός επιτιθέμενος στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την διαβεβαίωση του προέδρου της ΝΔ για την έξοδο από το μνημόνιο. «Η υποκρισία έχει τα όρια της», απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς και επέρριψε της ευθύνες στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Η χώρα μας πληρώνει τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς επισημαίνοντας οτι το κόμμα του θα παρουσιάσει στις 7 Ιουλίου την πλήρη πρόταση του για την όσο το δυνατόν ταχύτερη απαγκίστρωση απο την επιτήρηση στην οποία μας έβαλε ο κ. Παπανδρέου. Σας εγγυώμαι οτι δεν θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα της παρακμής , της πολιτικής κατάπτωσης, των αλλοιωμένων στοιχείων και της αδικίας , τόνισε απο το βήμα της βουλής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων στο διαδίκτυο. Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ κατηγορώντας την οτι αρνείται πεισματικά αυτονόητες αλλαγές και παραμένει δέσμια της πελατειακής της λογικής . «Θέλετε να σβήσετε απο τη μνήμη μας , τις πράξεις και τις πολιτικές σας που μας έφεραν στο σημερινό αδιέξοδο για να μπορείτε να εναγκαλίζεστε και να χαριεντίζεστε με το κυβερνητικό σας παρελθόν”»τόνισε χαρακτηριστικά . 
Απάντηση Σαμαρά
«Καλό είναι να μην προκαλεί ο πρωθυπουργός τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού , υποκρινόμενος οτι επιθυμεί δήθεν την έξοδο απο το Μνημόνιο γιατί και η υποκρισία έχει τα όρια της », δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς απαντώντας στον πρωθυπουργό

Η χώρα μας πληρώνει τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς επισημαίνοντας οτι το κόμμα του θα παρουσιάσει στις 7 Ιουλίου την πλήρη πρόταση του για την όσο το δυνατόν ταχύτερη απαγκίστρωση απο την επιτήρηση στην οποία μας έβαλε ο κ. Παπανδρέου .

Δηλώσεις Πεταλωτή
"Στο μνημόνιο αναφέρεται πάγωμα των κατώτατων μισθών στον ιδιωτικό τομέα, σε αυτή τη βάση συζητάμε" τόνισε ο Γιώργος Πεταλωτής, επαναλαμβάνοντας ότι "το μνημόνιο αποτελεί νόμο τους κράτους που έχουμε υπογράψει και σεβόμαστε".

Μας ενδιαφέρει να υπάρξει κοινωνικός διάλογος , σύγκλιση των κοινωνικών εταίρων ώστε μέσα από συλλογικές διαπραγματεύσεις να υπάρξει ένα αποτέλεσμα υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε : "Προσδοκούμε ότι όλοι θα επιδείξουν υπευθυνότητα".

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων διαπραγματεύσεων, αρκέστηκε να δηλώσει "ας περιμένουμε να συνεχιστούν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και τότε θα δούμε". " θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που παλεύει με τα κύματα που αντιμετωπίζει πρωτοφανείς καταστάσεις, αυτό που κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε τη σωτηρία της χώρας", κατέληξε ο Γιώργος Πεταλωτής.

Την Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους θα γίνει συνεδρίαση υπό το γραμματέα του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη με τη συμμετοχή του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου και των γραμματέων των νομαρχιακών επιτροπών για ασφαλιστικό και εργασιακά.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου