Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Παιχνίδια βάσει σχεδίου

Παιχνίδια βάσει σχεδίουΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΙΛΤΙΔΗ να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του από τη Νέα Δημοκρατία δεν εξέπληξε πολλούς στο πολιτικό σκηνικό.

ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ του κ. Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος ο κ. Κιλτίδης είχε δώσει το στίγμα του τοποθετώντας τις προσωπικές του επιδιώξεις πάνω από τις επιλογές της βάσης. Υπό το πρίσμα αυτό δικαιώνεται η επιλογή της ηγεσίας της Ν.Δ. να μην προχωρήσει σε προγραφές στελεχών αλλά να επιχειρήσει να συνθέσει διαφορετικές απόψεις στο ευρύτερο φάσμα της Κεντροδεξιάς.


ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ η πρώτη κιόλας δέσμευση που ανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την εκλογή του από τα μέλη της παράταξης: «Σφουγγάρι», είχε πει, θέλοντας να καταδείξει ότι τον ενδιαφέρει η ενότητα του κόμματος και όχι ο ρεβανσισμός.
Δυστυχώς δεν είδαν όλοι την προσπάθεια αυτή με καλό μάτι. Αντί να αναζητήσουν τα στοιχεία που τους ενώνουν, απεργάσθηκαν σχέδια για να πλήξουν την εικόνα της παράταξης.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ τη μέθοδο της «μαργαρίτας» με σκοπό να ανακυκλώνουν επικοινωνιακά μία προβληματική κατάσταση, που δεν αρμόζει σε ένα κόμμα που ανεβάζει το βηματισμό του μετά τη βαριά ήττα του περασμένου Σεπτεμβρίου και έχει επιλέξει τις ανοικτές διαδικασίες.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να απαγορεύσει σε αυτούς τους πολιτικούς το παιχνίδι των «αποστασιών» και μάλιστα με δόσεις, υπό την προϋπόθεση όμως ότι πρώτα θα παραδώσουν τη βουλευτική τους έδρα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου