Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ανοικτή επιστολή προς πολιτικούς

* Η παρούσα ανοικτή επιστολή απευθύνεται ΜΟΝΟ προς όσους ψήφισαν το Μνημόνιο και την  σύμβαση για το δάνειο που συνάψαμε με την Ε.Ε , την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.
Ανοικτή επιστολή προς πολιτικούςΚυρίες και Κύριοι της Βουλής των Ελλήνων
Μέσω της ανοικτής αυτής επιστολής θα ήθελα να σας απευθύνω ένα ξεκάθαρο και απλό ερώτημα.
«Διαβάσατε τη σύμβαση πριν θέσετε την υπογραφή σας;» ,  καθότι  τα φρικαλέα που προβλέπονται στο Προεδρικό Διάταγμα  και επιφέρουν τον εργασιακό Μεσαίωνα  « έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή με τον νόμο 3845. Απλά δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σε όλα τα ζητήματα» σύμφωνα με τον υπουργό κ. Ανδρέα Λοβέρδο την Πέμπτη  στο ραδιόφωνο «Θέμα».

Άρα, είτε δεν την διαβάσατε και απλά υπηρετώντας διάφορα συμφέροντα και σκοπούς , την υπογράψατε, όποτε είστε συνυπεύθυνοι στην εργασιακή λαίλαπα που επιχειρείται , είτε την διαβάσατε και την υπογράψατε γνωρίζοντας ότι με την υπογραφή σας λεηλατούνται εργασιακά κεκτημένα  μιας ολόκληρης 40ετιας.
«Διαβάσατε τη σύμβαση πριν θέσετε την υπογραφή σας;» . Γιατί εάν την είχατε διαβάσει θα είχατε διαπιστώσει ότι η σύμβαση βάζει υποθήκη την Ελλάδα. Ότι ακριβώς συμβαίνει αν είχατε πάρει ένα δάνειο από μια τράπεζα  και είχατε βάλει υποθήκη το σπίτι σας.
Αυτό ακριβώς θα κάνουν και οι δανειστές μας ( και όχι οι ευεργέτες που μας σώζουν από την χρεοκοπία, όπως θέλει η κυβέρνηση να το επικοινωνήσει, εξυπηρετώντας ποιος ξέρει τι σκοπούς…). Σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής του δανείου , θα επιλέξουν τη δημόσια περιουσία (ακίνητα , νησιά ,ακόμα και … Οπλικά συστήματα όπως αεροσκάφη , φρεγάτες κλπ!!!) που θεωρούν  ότι θα πιάσουν το ποσό  που τους οφείλουμε και θα τα βγάλουν σε διεθνή  πλειστηριασμό.
Μάλιστα έχετε υπογράψει ότι το ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν μπορεί να προβάλει προσκόμματα στους δανειστές μας , αλλά θα πρέπει να …διευκολύνει και την διαδικασία.
Παρόμοια σύμβαση κύριες και κύριοι της Βουλής   υπήρξε μόνο επί …..Όθωνα !
«Διαβάσατε , λοιπόν, τη σύμβαση πριν θέσετε την υπογραφή σας;» Γιατί εάν την είχατε διαβάσει , εν κατακλείδι, θα είχατε διαπιστώσει ότι αυτό που θέλουν οι δανειστές μας είναι ο εθνικός μας πλούτος. Γιατί τα δικά τους χρήματα είναι εικονικά. Δεν υπάρχουν πραγματικά. Είναι μοναχά αριθμοί γραμμένοι σε κάποιο κομπιούτερ. Αυτά τα εικονικά νούμερα θέλουν να τα μετατρέψουν σε γη, ορυκτά, όπλα , ακίνητα κλπ. Και ψάχνουν τα αντίστοιχα ανθρώπινα…. «νούμερα» !
Μπορεί , κυρίες και κύριοι της Βουλής που υπογράψατε αυτό το Μνημόνιο,  οι πολίτες αυτής της χώρας να ζήσουν μέσα στην καθημερινή  αβεβαιότητα . Αλλά να είστε σίγουροι ότι το ίδιο θα συμβεί και με τους πολιτικούς αυτής της χώρας.  Κανείς σας  δεν θα πρέπει να αισθάνεται βεβαιότητα για το δικό του μέλλον….
Η Ελληνική κοινωνία ,σήμερα,  μέσα στα αδιέξοδά της και την απογοήτευσή της θα αναλάβει πραγματικά τις ευθύνες της. Ξεκαθαρίζοντας δημοκρατικά  την ήρα από το στάρι . Μίσθαρνα όργανα ξένων συμφερόντων  και ανίκανοι πολιτικοί θα λάβουν αυτό που τους αναλογεί. Δεν είναι δίκαιο ;
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου