Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δημοσιοποίηση της Αναλογιστικής Μελέτης ζητά η ΝΔ


Η ΝΔ κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα ολόκληρο το κείμενο της Αναλογιστικής Μελέτης, στην οποία στηρίχθηκε η διαπραγμάτευση του Ασφαλιστικού και «την οποία τόσο έντονα επικαλέστηκε πριν από ένα μήνα ο αρμόδιος υπουργός».
Ο αρμόδιος τομεάρχης Ιωάννης Βρούτσης ζήτησε ακόμα να έρθει στη Βουλή η αλληλογραφία της κυβέρνησης με το Μηχανισμό Στήριξης μετά την 6η Μαΐου. «Σε αντίθετη περίπτωση, η κυβέρνηση θα είναι, για άλλη μια φορά, εκτεθειμένη και υπόλογη για ασυνέπεια, προχειρότητα και κοινοβουλευτική αταξία», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Βουλή, τα πολιτικά κόμματα, οι κοινωνικοί εταίροι και ο Ελληνικός λαός ακόμη περιμένουν την Αναλογιστική Μελέτη, στην οποία υποτίθεται ότι στηρίχθηκε η επεξεργασία του Ασφαλιστικού και κυρίως η διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με το Μηχανισμό Στήριξης» είπε και πρόσθεσε.
«Την αγωνία και το θυμό των συμπολιτών μας για τις δυσάρεστες ρυθμίσεις που προωθούνται, δεν μπορούν να εξευμενίσουν οι επικοινωνιακές πρακτικές, στις οποίες επιδίδεται συστηματικά η κυβέρνηση, τον τελευταίο καιρό. Απαιτείται υπεύθυνη ενημέρωση, έγκυρη πληροφόρηση, συνεπής κοινοβουλευτική διαδικασία, διαφάνεια στους χειρισμούς του κορυφαίου κοινωνικού ζητήματος της Κοινωνικής Ασφάλισης.Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να γνωρίζουν όλα τα δεδομένα που διαμορφώνουν το παρόν και κυρίως το μέλλον της Κοινωνικής Ασφάλισης στην Πατρίδα μας. Μόνο τότε έχει νόημα, η δημόσια διαβούλευση και ο κοινοβουλευτικός διάλογος».
Αναλυτικά τα μέτρα εδώ: http://www.antinews.gr/?p=50798
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου