Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Επίθεση Α. Σαμαρά στο ΠΑΣΟΚ για την κρίση αλλά και τη διακυβέρνηση





Πηγή: Express.gr 
 ΣKΛHPOΣ απέναντι στην κυβέρνηση και ενωτικός στο εσωκομματικό πεδίο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας χθες στην Κ.Ο. του κόμματος, μία εβδομάδα πριν από το 8ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων.
«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Aφού κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν για να κερδίσει τις εκλογές, μετά προχώρησε στην ψήφιση του μνημονίου με το οποίο οδηγεί την Ελλάδα σε φαύλο κύκλο ύφεσης, μεγαλύτερων ελλειμμάτων και ακόμη πιο σκληρών μέτρων», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.
Η κυβέρνηση πρόσθεσε, με την πολιτική της πέτυχε το κατόρθωμα της ύφεσης του πληθωρισμού και της ανεργίας. Ακολούθως, ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρέθεσε στοιχεία για να υποστηρίξει ότι τον φαύλο κύκλο των ελλειμμάτων και του χρέους τον έθεσε σε κίνηση το ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του 1980. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., αναφέρθηκε στα θετικά της κυβερνητικής πενταετίας του κόμματος, προβάλλοντας τη συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης.
Επίσης, αναφέρθηκε στη συμφωνία με την κινεζική COSCO για τα λιμάνια, καθώς και την ασφαλιστική μεταρρύθμιση με τη συγχώνευση των ασφαλιστικών ταμείων, από 130 σε 13.
"Εμείς κάναμε λάθη και παραλείψεις κατά τη διακυβέρνησή μας, αλλά αφήσαμε και θετικό έργο. Την αυτοκριτική μας για τα σφάλματα την κάναμε, το θετικό έργο το υπερασπιζόμαστε και θα το υπερασπιζόμαστε σε κάθε ευκαιρία", δήλωσε με έμφαση ο κ. Σαμαράς.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε την επίθεσή του στα "εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ", φωτογραφίζοντας τον ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη και κατηγορώντας τον ότι ενώ επί κυβερνήσεως Ν.Δ. δεν στήριξαν πολύ πιο ήπια μέτρα, τώρα στηρίζουν ενθέρμως τα πολύ πιο επαχθή μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε, ότι η Ν.Δ. δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο, όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για το μεταναστευτικό και την εξωτερική πολιτική. Επανέλαβε τη θέση του, ότι στα μείζονα εθνικά θέματα είναι σφάλμα η Ελλάδα να εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις σε στιγμή αδυναμίας.
Προειδοποίησε δε τον κ. Παπανδρέου, ότι "είναι κατηγορηματικά αντίθετος σε μυστική διπλωματία και σε παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις".
Αναφέρθηκε επίσης στο εργασιακό λέγοντας ότι η Ν.Δ. δεν είναι αντίθετη στην ελαστικότητα της αγοράς εργασίας, με την προϋπόθεση όμως ότι υπάρχει ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας και παράλληλα, οικονομική ανάκαμψη για να ελαχιστοποιηθούν οι κοινωνικές ωδίνες.
Μίλησε ακόμη για τη σχέση του με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και τις επικρίσεις που είχε δεχθεί για τη στάση του στην οικονομία, λέγοντας ότι "οι κασσάνδρες διαψεύσθηκαν" και ότι οι εταίροι αντιλαμβάνονται πλήρως τις θέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου