Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Το πολιτικό Αλτσχάιμερ του κ. Καρατζαφέρη….


Ή τα έχει χάσει εντελώς ο κ. Καρατζαφέρης ή οι υποβολείς του δεν θυμούνται καλά τις ημερομηνίες. Σε άλλη μία προσπάθειά του να ρίξει λάσπη  στον Πρόεδρο της Ν.Δ. ανέφερε σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ότι «η μαρτυρία που υπάρχει  ότι το κόμμα που χρηματοδότησε η ΖΗΜΕΝΣ είχε πάρει μέρος στις εκλογές του 1996 και του 2000». Και  ότι δεν πρόκειται για το δικό του κόμμα «το οποίο ιδρύθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2001». Το κόμμα του όμως, σύμφωνα με τον ίδιο και το site του, ιδρύθηκε στις 14/09/2000.

Συγκεκριμένα ο ίδιος λέει: «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ιδρύθηκε στις 14/09/2000 από τον Πρόεδρό του και τότε ανεξάρτητου βουλευτή  κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ».  Πηγή:  http://www.laos.gr/laos.asp
Γιατί λέει ψέματα ο κ. Καρατζαφέρης; Γιατί κρύβει την πραγματική ημερομηνία ίδρυσης του κόμματός του; Μήπως γιατί σύμφωνα με τον κ. Σίκατσεκ το μικρότερο κόμμα της Κεντροδεξιάς χρηματοδοτήθηκε από τη Ζήμενς στις 18/12 του 2000;
Από που  βγάζει ο κ. Καρατζαφέρης ότι το κόμμα αυτό πήρε μέρος στις εκλογές του 1996 και του 2000; Από ποια μαρτυρία; Πάντως σύμφωνα με την δήθεν «μαρτυρία» που εφηύρε ο κ. Καρατζαφέρης το μόνο μικρό κόμμα που πήρε μέρος σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις είναι το ΔΗΚΚΙ του κ. Τσοβόλα. Το οποίο όμως σίγουρα δεν είναι Κεντροδεξιό.
Τι φοβάται, λοιπόν, ο κ. Καρατζαφέρης και αποκρύπτει την αλήθεια;
Γιατί ψάχνει «ηθικό» άλλοθι στον πολιτικό του πατέρα (όπως ο ίδιος τον έχει αποκαλέσει) τον κ. Μητσοτάκη;
Γιατί αλλάζει ακόμα και την ημερομηνία ίδρυσης του κόμματός του; Μήπως δεν είναι πολύ υπερήφανος για αυτή;
Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξή του ο κ. Σίκατσεκ έχει αναφέρει στην Καθημερινή και τον Τ.Τέλογλου, ότι έδωσε 870.000 μάρκα στις 18/12/2000 σε μικρότερο κόμμα της Κεντροδεξιάς. Και τα μόνα κόμματα που υπήρχαν τότε ήταν το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη και οι Φιλελεύθεροι του Στέφανου Μάνου, ο οποίος τότε διατηρούσε ως συνεργαζόμενος με τη Ν.Δ. βουλευτής το κόμμα του.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου