Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Έλλειψη Πολιτικής Φρόνησης.....

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...

 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!! Διαβάστε το άρθρο της 19/10/99 της εφημερίδας τα ΝΕΑ. 

Διαβάστε και απολαύστε τον Πάγκαλο και τα "καλά" του λόγια για τον τότε υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη» χαρακτήρισε τις θέσεις τού κ. Παπανδρέου «αμερικάνικα κι επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών».

Πως τα φέρνει ο καιρός τα πράγματα και γίνεται ο κ. Πάγκαλος Αντιπρόεδρος του κ. Παπανδρέου.. 

Δεν μας είπε ο κ. Πάγκαλος τώρα,  συμφωνεί με τον σημερινό Πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, για την "προσέγγιση" με την Τουρκία αλλά και με τις θέσεις του γενικότερα, οι οποίες δεν έχουν προφανώς αλλάξει.

Πάντως Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... !!!

Διαβάστε το άρθρο

"Νέα επίθεση Πάγκαλου κατά Γ. Παπανδρέου"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 19 Οκτωβρίου 1999

Νέα επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του Δημήτρη Τσοβόλα, εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη» χαρακτήρισε τις θέσεις τού κ. Παπανδρέου
«αμερικάνικα κι επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών», ενώ για τον κ. Τσοβόλα είπε ότι είναι «γραφικός» και «νούμερο στην πολιτική ζωή της χώρας».
Αναφερόμενος στον υπουργό Εξωτερικών, ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε ότι είναι «σοβαρή έλλειψη φρόνησης να λέει κάποιος, όπως ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ότι χρειάζονται υποχωρήσεις από Ελλάδα και Τουρκία για να τα βρούμε και ότι άλλαξε το κλίμα». Αυτά είναι αμερικάνικα και επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών, είπε ο κ. Πάγκαλος ­ σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού ­ και δεν πρέπει να την υιοθετούμε και να την κάνουμε δική μας θέση. Χαρακτήρισε μάλιστα την τακτική του Γιώργου Παπανδρέου απαράδεκτη, ότι κάνει ζημιά στην εξωτερική πολιτική της χώρας και δεν σχετίζεται με την αντικειμενική πραγματικότητα. Σε αντίθεση με τον ίδιο, είπε, ο Γιώργος Παπανδρέου ασκεί πολιτική ίσων αποστάσεων, μια τακτική που είναι αδιέξοδη και που δεν οδηγεί πουθενά στις σχέσεις μας με την Τουρκία.
Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώνοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα επισκεφθεί την Τουρκία και επειδή η Ελλάδα έχει διαφορές με την Τουρκία θα περάσει κι από τη χώρα μας προκειμένου να μετρήσει τις αντιδράσεις και το τι αντιστάσεις θα συναντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου