Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Εισαγγελική παρέμβαση για τη βίλα της Ακρόπολης

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου (μεταξύ των οποίων το Πρώτο Θέμα) για την υπόθεση του σπιτιού στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου του πρώην υπουργού κ. Άκη Τσοχατζόπουλου διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράικου.

Η κ. Ράικου ανέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών αρμόδιο για οικονομικά εγκλήματα κ. Παρασκευά Αδάμη τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο κ. Αδάμης έχει εντολή σε πρώτη φάση να μελετήσει τα στοιχεία και να διακριβώσει εάν στην υπόθεση προκύπτουν φορολογικές παραβάσεις, ενώ ακολούθως να διαπιστώσει εάν προκύπτει η διάπραξη και άλλων αδικημάτων.
Στο μεταξύ, η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ εξετάζει τα δημοσιεύματα του Τύπου και εάν κριθεί αναγκαίο, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος θα κληθεί ενώπιόν της.

Η επιτροπή θα εξετάσει όλες τις κινήσεις για την απόκτηση του σπιτιού, καθώς και πόθεν έσχες, αλλά και τα στοιχεία, που επικαλείται ο κ. Τσοχατζόπουλος για να δικαιολογήσει την κατοχή του συγκεκριμένου διατηρητέου, σε ένα από τους ακριβότερους δρόμους της Αθήνας. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν κληθεί και ο ίδιος ο κ. Τσοχατζόπουλος, θεωρείται όμως βέβαιο ότι θα είναι το πρώτο βήμα για να τεθεί εκτός κόμματος, στην περίπτωση που κάτι δεν δικαιολογείται. Καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν ότι για να αρχίσει μία τέτοια διαδικασία η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχει «τελειώσει» τον πρώην υπουργό και απλώς προσπαθεί να το κάνει με εύσχημο τρόπο.
Σημειώνεται ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος προσπάθησε με τηλεφωνικές επικοινωνίες σε κομματικά και κυβερνητικά στελέχη από την Κυριακή να αποσαφηνίσει όλα τα θέματα, όμως προφανώς δεν έπεισε.
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου