Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Νέες γραφικές ατάκες του Θεόδωρου Πάγκαλου για τα ελληνοτουρκικά

Δεν μπορούσε να υπάρξει ένα τέτοιο γεγονός όπως η επίσκεψη στην Ελλάδα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χωρίς να ακουστούν οι συνήθεις γραφικές ατάκες από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο: "Αισθάνομαι ειλικρινά εθνική ντροπή κάθε φορά που αναγκάζομαι να αγοράζω όπλα που δεν μας χρειάζονται, με βάση μια αντικειμενική εκτίμηση των κινδύνων που υπάρχουν στον σημερινό κόσμο, για την Ελλάδα", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος στην ομιλία του στο ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ.


"Ξέρω, ότι και οι Τούρκοι αγοράζουν όπλα που δεν τους χρειάζονται, όχι για πραγματικούς, αλλά για φανταστικό κίνδυνο που προκύπτει από μια αντιπαράθεση, που είναι δυνατό και πρέπει να λυθεί πολιτικά, έτσι ώστε να βαδίσουν οι δυό λαοί μαζί για μεγαλύτερη ευημερία, αξιοποιώντας παραγωγικά τα κολοσσιαία ποσά που εσείς και εμείς σπαταλούμε γι αυτά τα όπλα".
Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να ασκηθεί σοβαρή κριτική σε αυτά που λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ούτε αξίζει. Για πολιτικούς που αποδεδειγμένα έχουν εκστομίσει φράσεις όπως "Να φυσήξει και να πάρει την σημαία για να ησυχάσουμε" η Ιστορία έχει το πρώτο λόγο.
Απλώς να του υπενθυμίσουμε τις υπογραφές που έβαζε στα ΚΥΣΕΑ της κυβέρνησης Σημίτη για το τεράστιο εξοπλιστικό πρόγραμμα των ετών 1998-2003. Δεν ξέρουμε αν αισθανόταν "ντροπή" όταν συνηγορούσε, τότε, υπέρ συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων. Ε;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου