Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Άει στα τσακίδια αρχισοσιαΛΗΣΤΗ

Βρήκε ...φλέβα

του Κώστα Μπετινάκη

Τι υποσχόταν προεκλογικά ο Πινόκιο;

«Λεφτά υπάρχουν και θα πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες».

Ποιους εννοούσε;

Τους συνταξιούχους !!!

# Στις συντάξεις (ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) τα ποσά του 13ου-14ου μισθού είναι: 200 ευρώ δώρο Πάσχα, 200 ευρώ δώρο αδείας και 400 ευρώ δώρο Χριστουγέννων. Τα ποσά αυτά θα δίνονται εφόσον η σύνταξη δεν ξεπερνά τα 2.500 ευρώ το μήνα.

# Επανέρχεται ο ΛΑΦΚΑ σε υψηλές συντάξεις. (Ποιες είν' αυτές;)

Ως χαμηλοβλεπούσα μυξοπαρθένα, εμφανίστηκε στο όργανο μαζικής αποβλάκωσης και έδωσε το σύνθημα :

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε"

και ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα είναι ΠΑΝΤΑ μπροστά σε αυτόν τον αγώνα υποσχόμενος :

1ον θα προστατευτούν οι πιο αδύναμοι


2ον θα αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου

Ε, άει στα τσακίδια!!

Περίπου 110 δισ. ευρώ δάνειο θα δοθεί σε δόσεις στην Ελλάδα την ερχόμενη τριετία ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Αρχικά θα δοθούν 10 δις για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών και στη συνέχεια θα δοθούν άλλα 80 δις ευρώ, από τα οποία τα 30 δις το πρώτο έτος. Τα χρήματα θα μας τα δίνουν βάσει συγκεκριμένων προγραμμάτων. Το ερώτημα παραμένει: "Που θα βρει η Ελλάδα να επιστρέψει αυτά τα χρήματα;

Ποιος στραβός βλέπει ανάπτυξη σε μια εσωτερική αγορά που θα έχει βαρέσει κανόνι; Μόνο ο κουτοπόνηρος Γιωργάκης, που θα καταγραφεί στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που βύθισε τη χώρα στην ύφεση, τη μιζέρια και τη φτώχεια υπό τον ζυγό του ΔΝΤ.

Tαμείο βοήθειας στους φτωχοτραπεζίτες.

Όπως ανακοίνωσε χθες "η χαμηλοβλεπούσα" Γ. Παπακωνσταντίνου, «Τρίτη ενότητα (στο πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας με αυστηρά μέτρα και διεθνή χρηματοδότηση) ,είναι η δημιουργία ενός Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, με συγκεκριμένη χρηματοδότηση από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η δημιουργία του ταμείου αφορά στη διασφάλιση της σταθερότητας, της ρευστότητας, της κεφαλαιακής επάρκειας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους (δεν ηχεί ευχάριστα στην κοινή γνώμη η ανακοίνωση νέων χρηματοδοτήσεων στις τράπεζες, όταν περικόπτονται μισθοί και συντάξεις…), ο κ. Παπακωνσταντίνου απέφυγε να ανακοινώσει περισσότερα για το… Ταμείο Αποφυγής Τραπεζικών Χρεοκοπιών.

ΥΓ. Κε πρωθυπουργέ, ψάξτε να τους βρείτε. (Δεν θα έχετε πρόβλημα με το κείμενο είναι άλλωστε στην μητρική σας γλώσσα. Δεν το μεταφράζω στα ελληνικά για ευνόητους λόγους).

Από τους Financial Times

April 9 2010 17:04 Wealthy Greeks are snapping up high-end properties in the prime London market as the fiscal crisis in their home country worsens, according to property agents.

Greece-based savers moved £8.8bn worth of deposits out of local banks in the first two months of the year – the equivalent of about 4.5 per cent of Greece’s total banking system – amid growing anxiety over the country’s debt crisis. Some of that money is now being channelled into the UK property market.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ-ΕΝΩΜΕΝΟ-ΔΝΤ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου