Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Διαμαρτυρία συμβασιούχων ενώπιον του προέδρου

Στην Ακρόπολη ο Κ. Παπούλιας

Με αφορμή την ολοκλήρωση των μεγάλων προγραμμάτων αποκατάστασης στον Παρθενώνα και τα Προπύλαια, βρέθηκε σήμερα στην Ακρόπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας . Τον κ. Παπούλια υποδέχθηκε στον Παρθενώνα, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος και η Γενική Γραμματέας Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.
Ο κ. Παπούλιας ξεναγήθηκε στα Προπύλαια και στη βόρεια πλευρά του Παρθενώνα, από όπου έφυγαν οι σκαλωσιές μετά από εργασίες χρόνων, από τη Διευθύντρια της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων της Ακρόπολης Μαίρη Ιωαννίδου.

Απευθυνόμενος στην κ. Ιωαννίδου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε, ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά για τα αναστηλωτικά έργα στον Ιερό Βράχο.

Από το πρωί, στο χώρο βρίσκονταν έκτακτοι εργαζόμενοι στους αρχαιολογικούς χώρους που επέτρεπαν στους τουρίστες να μπαίνουν δωρεάν στην Ακρόπολη.

Στη συνέχεια, οι συμβασιούχοι εισήλθαν στο χώρο της Ακρόπολης και συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους φωνάζοντας συνθήματα, καθώς διαμαρτύρονται για την μη μονιμοποίησή τους, την παύση του 24μηνου και για τις προσλήψεις που έχουν γίνει.
  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου