Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Πού το πάει ο Μπαμπάς Εφιάλτης και το Μητσοτακικέϊκο;

Αιφνίδια αλλά προβλέψιμη και εξηγήσιμη χαρακτηρίζεται από πολιτικούς παρατηρητές η έντονη κινητικότητα που επιδεικνύουν τις τελευταίες μέρες τα μέλη της "αγίας οικογένειας"...
 Και βέβαια με την βοήθεια των καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων.

Το αλισβερίσι των πολιτικών με τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) είναι αυτό που καθορίζει ως γνωστόν τις εξελίξεις. Τόσο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και σε επιχειρηματικό. Τα παραδείγματα πάμπολλα. Γι ' αυτό από πολύ παλιά ο κάθε φιλόδοξος επιχειρηματίας φρόντιζε να βάζει πόδι στον Τύπο, αγοράζοντας υπάρχουσες ή δημιουργώντας νέες εφημερίδες (κανάλια ή ραδιοφωνικούς σταθμούς). Αλλά και ο κάθε φιλόδοξος πολιτικός φρόντιζε να "ταΐζει" στόματα ανθρώπων των ΜΜΕ προκειμένου να ανέλθει γρήγορα και σίγουρα στην πολιτική.
Αυτά τα πολιτικά αξιώματα όχι απλά τα γνωρίζει, αλλά ίσως και να τα πατεντάρισε ο... ...πατέρας Μητσοτάκης (δες Αποστασία, εφημερίδα "Ελευθερία" κλπ) στην μακρόχρονη τριβή του με την πολιτική και ραδιουργία.
Έτσι μάλλον προσανατολίζονται στην δημιουργία νέου κομματικού σχήματος. Από παλιά βέβαια υπήρχαν πληροφορίες για ένα νέο κόμμα με την συμμετοχή πολιτικών και επιχειρηματιών. Φυσικά και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το μητσοτακικό σχέδιο, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι υφίσταται κι αυτό γιατί:
Έχουν πληθήνει οι συνεχείς πλέον εμφανίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ΜΜΕ. Ο οποίος φροντίζει, χωρίς όμως να φτάνει σε επίπεδα ρήξης, να μην αποστασιοποιείται από θέσεις της Νεοδημοκρατικής ηγεσίας και παράλληλα να προβάλλει σε κάθε ευκαιρία την πρωτοβουλία του για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος που αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά υπουργών. Προσπαθεί με μετριοπαθή τρόπο να περάσει εικόνα νέου και καθαρού πολιτικού. Η εμπλοκή του, καθώς και της αδελφής Ντόρας στην υπόθεση εξοπλισμό των γραφείων τους από τον Χριστοφοράκο (οικογενειακό φίλο) της Ζήμενς, όμως δεν έχει ξεχαστεί.
Έγινε το comeback της Ντόρας με την υπόδειξη στον Σαμαρά να καλέσει σύσκεψη ώστε να καθορίσουν την θέση της ΝΔ σε σχέση με την προσφυγή στο ΔΝΤ. Υπόδειξη που απέρριψε με οργίλο ύφος ο Πρόεδρος της ΝΔ.
Το μεγάλο διαπλεκόμενο κανάλι έβγαλε τον Αποστάτη για να εκθειάσει το ΔΝΤ , να μας πείσει για την αναγκαιότητα των μέτρων του και να σπεκουλάρει, εκμεταλλευόμενος την οργή των πολιτών, λέγοντας «ας καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα, αρκεί να σωθεί η χώρα». Και να πλασάρει την πρόταση για κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (για να σωθεί το πολιτικό σύστημα συνολικά;)
Πού το πάει το Μητσοτακικέϊκο;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου