Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

"Δεν στοχοποιώ τον Κ. Καραμανλή"

Δείπνο σε οκτώ βουλευτές του κόμματός του στο εστιατόριο «Καραβίτης» στο Παγκράτι παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αντώνης Σαμαράς. Σ’ αυτό συμμετείχαν ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας, ο Σταύρος Καλογιάννης, ο Νίκος Λέγγας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τέσσερις ακόμα βουλευτές που είχαν στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές, οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Δένδιας και Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε στους βουλευτές πως με την προχθεσινή αναφορά του ότι «κανείς στη Ν.Δ. δεν εξαιρείται από τη διαρκή αξιολόγηση» δεν είχε σκοπό να στοχοποιήσει τον Κώστα Καραμανλή, όπως ερμηνεύθηκε από πολλούς, ενώ ξεκαθάρισε πως το πολιτικό μέλλον των σημερινών βουλευτών θα κρίνει αποκλειστικά ο ίδιος όταν έρθει η ώρα των επόμενων εθνικών εκλογών. Όπως εξήγησε, η Επιτροπή Αξιολόγησης, τη σύσταση της οποίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα και η οποία θα κρίνει τους υποψηφίους βουλευτές της Ν.Δ., δεν θα αξιολογήσει τελικά τα νυν κοινοβουλευτικά στελέχη του κόμματος, όπως αρχικά είχε ειπωθεί, αλλά μόνο τους νέους υποψηφίους.

Όσον αφορά την οικονομία, ο πρόεδρος της Ν.Δ. εκτίμησε προς τους βουλευτές ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν θα αποδώσουν, εκδήλωσε τον φόβο εντόνων κοινωνικών αναταραχών και προέτρεψε τα γαλάζια στελέχη να συνεχίσουν με υπευθυνότητα την εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Το κλίμα στη συνάντηση, που είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν πολύ καλό. Στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες, να προγραμματίζει ανάλογες συναντήσεις με όλους τους βουλευτές της παράταξής του.

Ο κ. Σαμαράς, χθες, στο πλαίσιο των συναντήσεων με στελέχη του κόμματος είδε στη Ρηγίλλης τον Αρη Σπηλιωτόπουλο και τον Σταύρο Δήμα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου