Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Τηλεφωνικές επικοινωνίες Σαμαρά – Καραμανλή

Δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες είχαν τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και ο προκάτοχός του στην θέση και πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Στην πρώτη από αυτές ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε στις αρχές της εβδομάδας τον κ. Καραμανλή για την απόφασή του να καταψηφιστούν τα σκληρά μέτρα λιτότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός του απάντησε ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι θα ψήφιζε και ο ίδιος «όχι» στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Η δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο μετά το τέλος της ονομαστικής ψηφοφορίας και πριν ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο η επιστολή του κ. Σαμαρά με την οποία έθετε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ την Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε αυτήν την επικοινωνία, ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για την απόφασή του να διαγράψει την κα. Μπακογιάννη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής του απάντησε ότι ως αρχηγός μπορεί να πράξει αυτό που ο ίδιος κρίνει. Άλλωστε, και ο ίδιος ο κ. Καραμανλής είχε κάνει το ίδιο σε αντίστοιχη περίπτωση το 1998, όταν διέγραψε τον κ. Σουφλιά επίσης επειδή είχε ψηφίσει εκτός κομματικής γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου