Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΓΣΕΕ: Μην τολμήσουν να φέρουν στη Βουλή αυτό το ασφαλιστικό

Ηχούν τα τύμπανα του πολέμου για την κυβέρνηση από τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό.

«Ούτε να σκεφτούν να φέρουν στη Βουλή αυτό το ασφαλιστικό», δήλωσε χθες ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, προβλέποντας κοινωνική έκρηξη και προαναγγέλλοντας απεργιακές κινητοποιήσεις......

«Η επανάληψη της ίδιας χρεοκοπημένης και αδιέξοδης συνταγής, περικοπής των συντάξεων, αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και ο διαχωρισμός των ασφαλισμένων σε λιγότερο και περισσότερο φτωχούς, ούτε τη βιωσιμότητα ούτε τη κοινωνική αποτελεσματικότητα του συστήματος εξασφαλίζει» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.
Από την πλευρά της η εκτελεστική επιτροπή της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα ανέφερε: «Είναι συνδικαλιστική μας υποχρέωση να αντιπαρατεθούμε πολιτικά, ιδεολογικά αλλά και δυναμικά σε αυτήν την αδιέξοδη πολιτική. Δεν είναι δυνατόν, για τριάντα χρόνια τώρα, να ακολουθείται η ίδια πολιτική που μας οδήγησε στη σημερινή απροκάλυπτη επίθεση στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και όλοι να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, δεν ξέρουν».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου