Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΑΠΟΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΧΑΣ…

ΑΠΟΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΧΑΣ…
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΙΩΝ ΑΠΕΤΡΕΨΕ...
Διότι την πραγματική χρεοκοπία την έφερε στη ζωή και την καθημερινότητά μας από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών με τις προτεραιότητες και τις ιεραρχήσεις του.
Ήταν πρώτα απ όλα η χρεοκοπία της ελπίδας όσων έκαναν το λάθος να παρασυρθούν από τις απατηλές φανφάρες και μεγαλοστομίες του. Από τις ανέξοδες υποσχέσεις και τον ορυμαγδό του πολιτικού ψευδολογήματος που έκανε καθεστώς στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ήταν η χρεοκοπία της εθνικής μας υπόστασης. Ο απροκάλυπτος ενδοτισμός και η βαθμιαία παραχώρηση των εθνικών μας προτεραιοτήτων με τον πλέον επίσημο και προκλητικό τρόπο.
Η εμμονή του στη χρεοκοπία των αξιών αυτού του λαού με τη νομιμοποίηση του βιασμού της κουλτούρας, του πολιτισμού, της ζωής και της καθημερινότητάς του.
Ηταν η χρεοκοπία του πολιτικού λόγου. Η μετατροπή του σε συνώνυμο της πολιτικής εξαπάτησης. Η αναγωγή της πολιτικής σε διαχειριστική υποχρέωση. Η αντικατάσταση της πολιτικής σκέψης με την υπηρεσιακή λογική χαρτογιακάδων και ανίκανων...
Ηταν η χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος, που δείχνει αμήχανο και άβουλο, άτολμο και αναποφάσιστο απέναντι στο καταστροφικό έργο του πλέον ανίκανου και επικίνδυνου θίασου που έχει πάρει στα χέρια του τα ινία αυτού του τόπου.
Ήταν τέλος η χρεοκοπία του ελληνικού λαού και των εργαζομένων, απέναντι στους οποίους έστησε ένα κράτος κοτζαμπάση μέσα σε λίγες μόλις νύχτες για να απομυζήσει τον ιδρώτα του…
Και τώρα έρχεται να ανοίξει την πόρτα στη συμμορία των λύκων με στόχο την απόλυτη καταδυνάστευση του λαού μας, του μέλλοντος της χώρας μας, της αναπτυξιακής της προοπτικής, της ικανότητάς της να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον.
Υπάρχει όμως και μια χρεοκοπία την οποία όντως απέτρεψε.
Απέτρεψε τη χρεοκοπία των απατεώνων και των καταχραστών του Δημόσιου χρήματος. Σάρκα από τη σάρκα του πολιτικού συστήματος και των νταβατζήδων του έμειναν όλοι στο απυρόβλητο και το ατιμώρητο πίνοντας στην υγεία των κοψοχέρηδων που με τις επιλογές τους, ανέδειξαν σε πρωθυπουργό το δήμιο του Ελληνισμού και των αξιών του.
Απέτρεψε τη χρεοκοπία του τραπεζικού νταβατζή και των υπερεθνικών λαμογιών που λυμαίνονται τους λαούς και τις ελπίδες τους.
Απέτρεψε τη χρεοκοπία των πολιτικών προτεραιοτήτων των ισχυρών της γης και των νταβατζήδων της Ευρώπης.
Μετέτρεψε τη χώρα του σε πειραματόζωο για την καθολική πρόβα τζενεράλε που επιχειρούν στην αναδιάταξη της κοινωνικής και πολιτικής σκακιέρας.
Ένας τυφώνας για μισθούς, συντάξεις, απολύσεις και κοινωνική ασφάλιση, έχει ήδη αρχίσει να κάνει αισθητή την απειλητική του παρουσία. Αύριο τίποτε δε θα είναι όπως πριν.
Απέναντι σ αυτή την αδίστακτη κυβέρνηση που εγκληματεί απροκάλυπτα σε βάρος του λαού και του τόπου, μια και μόνο μία πρέπει να είναι η απάντηση.
Η αδίστακτη εκδίκηση του Ελληνικού λαού. Η παραδειγματική τιμωρία των πρωτεργατών της καταστροφής και της απόλυτης εξαθλίωσης. Να ματώσει η ψυχή τους αλλά και οι κρεμάλες που θα πρέπει να υποδεχθούν τα αδίστακτα κουφάρια τους.
Κανένα έλεος σ αυτούς που οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή.
Η ώρα για τον καθολικό ξεσηκωμό έφτασε. Όποιος συνεχίσει μετά απ όλα αυτά να επιμένει να κοιμάται ήσυχος, αυτός ο ύπνος με ένα πράγμα θα ισοδυναμεί.
Με την παράδοση στο θάνατο.
Και ο νοών νοείτο…
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου